Кава в турці

Спосіб приготування: варіння кави в турці / джезві

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: варіння кави в турці / джезві

Порада від баристи: для заварювання кави в турці потрібно використовувати каву свіжого обсмажування дрібного помелу.
Continue reading

Малиновий пиріг

Малиновий пиріг
Спосіб приготування: выпечка в духовке

Час приготування: 40 мин

кількість порцій: 6 шт

Порада від шеф-кухаря: за 4-5 годин до приготування бісквітного малинового пирога вийміть курячі яйця з холодильника.
Continue reading

Кава на відкритому вогні

Кава на відкритому вогні
Спосіб приготування: варіння кави в гейзерній кавоварці на решітці

Час приготування: 10 хв.

кількість порцій: кава для двох
порада від баристи: для приготування кави на вогні потрібно використовувати алюмінієву або чавунну гейзерну кавоварку.

Continue reading

Капучіно в домашніх умовах

Капучіно в домашніх умовах

Спосіб приготування: варіння кави на плиті в гейзерній кавоварці
Час приготування: 7 мин

кількість порций: капучіно для двох

порада від барісти: для приготування капучіно в кавоварці використайте зерна свіжого обжарювання і молоко жирністю від 3,5%
Continue reading

Кава з какао

Кава з какао
Спосіб приготування: варка кава з какао в турке

Час приготування: 7 мин

кількість порцій: одна порция

порада від барісти: для напою використайте какао від перевіреного виробника, кавові зерна свіжого обжарювання

Continue reading

Кава з перцем.

Кава з перцем
Спосіб приготування:</strong Варіння американо “кава з перцем” в гейзерній кавоварці
Час приготування: 5 мин

кількість порцій: кава для двух

Порада від баристи: для амерікано брати каву свіжего обсмаження середнего або крупного помолу. Continue reading

Еспресо: арабіка чи робуста?

Еспресо: арабіка чи робуста? Кава еспресо, лате і капучино може бути виготовлена практично з будь-якого виду кавових зерен арабіки – Colombia Medellin Supremo, Guatemala La Cascada, CostaRico Azaleo Tarrazu, Tanzania AA або робусти Cameroon Зерна можуть бути різного ступеня обсмаження для створення унікального кавового смаку й аромату. Continue reading

Колумбія Supremo – кава з чарівним ароматом

Колумбія Supremo – кава з чарівним ароматом
Унікальний природний ландшафт Колумбії ідеально підходить для вирощування кавових дерев. Наполеглива праця плантаторів за останнє сторіччя приніс свої плоди. Вирощування колумбійської кави в промислових умовах має величезний успіх
Continue reading

Танзанія АА родом з Кіліманджаро.

Taнзанія АА родом з Кіліманджаро.
Танзанійська кава на смак має не занадто виражену кислину, у відмінності від ” спорідненої” по духу кенійської Арабіки. У неї все ж переважає тонший і тепліший смак, аромат чистої якісної кави. Ми вважаємо, що такий незвичайний смак какао-боби набувають завдяки тому, що кавові дерева ростуть в тіні бананових дерев.

Купити каву свіжого обсмажування Taнзанія АА родом з Кіліманджаро можна в нашому сайті з доставкою по Києву та Україні.
Continue reading

Кава на паровій лазні

Кава на паровій лазні
Спосіб приготування Кава на паровій лазні :
варіння кави в джезві на паровій лазні

час приготування: 10 мін

Кількість порцій : дві порції
порада від баристы: для приготування напою можна зробити домашню парову лазню, або скористатися пароваркою. Continue reading

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!