Зосновниця компанії Olchi

арчибасова

Будемо знайомі? Я – Ольга Арчибасова, експерт по обсмажунню кави для  домашнього та професійного приготування, чаю та какао та зосновниця бренду Olchi. Я з 1985 р.н., за першою освітою інженер-технолог, родом з Донбасу. Працювала інженером-технологом на ООО НВП Укрстанмаш, потім перейшла у комерційний відділ та стала комерційним директором ТОВ Завод литейних та плазмених технологій у Краматорську, далі переїхала у Донецьк, працювала комерційним директором на Фабриці нетканих матеріалів. З 2014 року декілька разів переїжджала, працювала рік у благодійному фонді People`s Project в Києві. З 2015 р живу та працюю в м.Бориспіль

О 2015 році я зоснувала власну виробничу компанію по обсмаженню зерна кави, бобів какао та складанню чайних сумішів під торговою маркою iCoffeeCo. З 2017 року в компанії відбувся ребрендинг, і тепер найсмачніша продукція для кінцевого споживача має моє «обличчя» на логотипі та назву Olchi.

За цей час виробнича компанія повністю перепрофілювалась на створення продукту для роздрібного кінцевого споживача.

Мені вдалось відокремити свій асортимент від 2,5 тисяч конкурентів, підняти середній чек до найвищого, напрацювату лояльну постійну клієнтську базу та навчитись самій, навчити своїх технологів працювати і з какао бобами й тепер ми маємо:

— повну лінійку какао-продукції та bean-to-bar шоколаду

— понад 30 сортів кави з 15 країн світу

— понад 20 сортів чаю для щоденного вживання

лінійку аксесуарів для приготування найсмачнішого напою.

Про історію підприємства та секретні інструменти. що ми використовуємо можна прочитати за цим посиланням.

О 2016 році я зайняла 25 місце серед 300 у Всеукраїнському каталозі Соціальних підприємств України, завдяки своїм освітнім програмам підтримки мікробізнесу. Станом на сьогодні, 25 місце закріплено за ФОП Арчибасова.

фоп арчибасова

Зараз я продовжую надавати консультації для крафтового бізнесу, активно вести блог про свої помилки та перемоги у бізнесі в інстаграм та проводити освітні програми для аудиторії Olchi.

Програми складається з серії майстер-класів по свідомому приготуванню напоїв з акцентом на відчуття, смакові вподобання та якість роботи ваших рецепторів, серії практикумів з тренування та калібрування власних смакових рецепторів.

Профільні знання я отримувала в топових українських тренерів, проходила офлайн та онлайн програми закордонних визнаних експертів та спеціалістів. Програми, що за 6 рокі успішно пройшла:

обучения ольчиЯкщо ви ще не підписані на мій youtube канал — чекаємо на вас за цим посиланням.

Всі мої соцмережі, сайт, канал, чати у viber та telegram канал — це живий організм. який змінюється та надихається щодня новими ідеями моїми та команди Оlchi. Всі наші каналі об’єднані тут.

радію та пишаюсь, що ви тепер з нами!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Заказать звонок
+
Жду звонка!