Зерно кави – виробництво в Україні в нашому відео:
Арабіка з Никарагуа заінтригувала нас ще при обсмажуванні – зерно повільно стало покриватись ліопардовими плямками, а не потемніло одразу після стадії “голд”. На виході – чудовий продукт!
Підписатися на YuoTube канал можно за цим посиланням
Аромат арабіки – пряний, з яскравим відтінком сушеного фініка та абрикосової кісточки. Еспресо на виході – щільний і насичений, післясмак – чорносливу і чорного шоколаду.
Порада від бариста: моносорти арабіки з Nicaragua в рівній мірі підходять і для професійного приготування в еспресо-машині й для альтернативного заварювання. Для кави з молоком рекомендується обсмажування темніше середньої. Купити плантационную арабіку можна за цим посиланням.
Вибрати каву