Кава спешелті та комерція.

Спешелті кава – не той продукт, який варто заварювати у класичній еспресо-машині.
Спешелті арабіку прийнято (і не без причин!) заварювати альтернативними способами, такими як: кемекс, сифон, турка, аеро-прес, френч-прес і харіо.

Continue reading

Майстер клас по заварюванню кави в альтернативі

Все про каву з Нікарагуа та Ефіопії в майстер-класі від iCoffeeCo . Заварювання кави в альтернативі: турка, кемекс, сифон.

Секретами приготування кави в турці, у фільтр-кави КЕМЕКС та заварюванні чаю каскара в сифоні – ми ділимося з нашими глядачем.

Майстер-класи з приготування найцікавіших страв, випічки і звичайно ж заварювання напоїв – дуже популярні в наш час. Фахівці компанії iCoffeeСо володіють особливими знаннями та структурою проведення майстер-класів по заварюванню кави в альтернативі. Ми – обсмажувальникі кави, і як ніхто інший знаємо, як правильно подати матеріал про походження зеленого зерна, вчимо правильно заварювати в чашці, турці, френч-пресі і будь-який інший альтернативі. Якщо ви бажаєте урізноманітнити свій захід та підняти свій заклад на сходинку вище – Вам до нас)

master klass kofe v turke

Увага! У продажу з’явилася елітна кава – ForYou , замовити можна через цю сторінку на сайті або на нашому < a href = “http://icoffeeco.com.ua/”> другому сайті . Суміш елітних високогірних арабік розроблена саме для домашнього заварювання кави.

kofe v turke

З питань співпраці (майстер-класи, проведення заходів) – звертатися на пошту kava.blend@gmail.com або по тел. +380636559513. Можливе проведення заходів на виїзді, особливий підхід до кожного замовника.

kofe v chemex

Підписатися на YuoTube канал можна за цим посиланням

 

Вибрати каву

Кава в турці

Спосіб приготування: варіння кави в турці / джезві

Час приготування: 10 хв.

Кількість порцій: варіння кави в турці / джезві

Порада від баристи: для заварювання кави в турці потрібно використовувати каву свіжого обсмажування дрібного помелу.
Continue reading

Кава на відкритому вогні

Кава на відкритому вогні
Спосіб приготування: варіння кави в гейзерній кавоварці на решітці

Час приготування: 10 хв.

кількість порцій: кава для двох
порада від баристи: для приготування кави на вогні потрібно використовувати алюмінієву або чавунну гейзерну кавоварку.

Continue reading

Капучіно в домашніх умовах

Капучіно в домашніх умовах

Спосіб приготування: варіння кави на плиті в гейзерній кавоварці
Час приготування: 7 мин

кількість порций: капучіно для двох

порада від барісти: для приготування капучіно в кавоварці використайте зерна свіжого обжарювання і молоко жирністю від 3,5%
Continue reading

Кава з какао

Кава з какао
Спосіб приготування: варка кава з какао в турке

Час приготування: 7 мин

кількість порцій: одна порция

порада від барісти: для напою використайте какао від перевіреного виробника, кавові зерна свіжого обжарювання

Continue reading

Кава з перцем.

Кава з перцем
Спосіб приготування:</strong Варіння американо “кава з перцем” в гейзерній кавоварці
Час приготування: 5 мин

кількість порцій: кава для двух

Порада від баристи: для амерікано брати каву свіжего обсмаження середнего або крупного помолу. Continue reading

Кава на паровій лазні

Кава на паровій лазні
Спосіб приготування Кава на паровій лазні :
варіння кави в джезві на паровій лазні

час приготування: 10 мін

Кількість порцій : дві порції
порада від баристы: для приготування напою можна зробити домашню парову лазню, або скористатися пароваркою. Continue reading

ПЕРЕДЗВОНІТЬ МЕНІ
+
Передзвоніть мені!