Каскара Olchi— це висушена м’якоть кавової ягоди, яка відкриває для вас неповторний світ смаків! Цей фруктовий чай з Коста-Ріки дивує своєю ніжною солодкістю та нотками вишні, шипшини й родзинок.
Кава — це більше, ніж напій, ви –замовники продукції Olchi, і так це знаєте. Кава це цілий світ ароматів, смаків та відчуттів, цей світ відкриває двері до глибшого сприйняття себе й життя навколо. Відкрийте світ сенсорних практик та дегустації кави: розвиньте смакові рецептори через унікальну методику з яблуками та насолодіться нотками ефіопської Гуджи й коста-ріканської Катури з моєю практикою Olchi . Ми крок за кроком з вами розвиваємо сенсорні навички та вчимось- а як же, власне, розвивати відчуття смаку та відчути аромати в каві? Ефір складається з двох практичних частин:
1️⃣ Сенсорне тренування на яблуках.
2️⃣ Дегустацію ефіопської кави Гуджі
🎥 Дивіться першу частину ефіру — сенсорна практика з яблуками:
Як же вибрати свіжообсмажену каву в Україні, коли пропозицій на ринку просто безліч? Чи знаєте ви, що навіть великі корпорації останнім часом починають «хайпувати» на тренді крафтового виробництва? Continue reading
А Ви знали, що фасування кави – найвідповідальніший момент? Як це відбувається на нашому виробництві, можна подивитись у відеороліку.
Вибрати каву