Малиновий пиріг

Малиновий пиріг
Спосіб приготування: выпечка в духовке

Час приготування: 40 мин

кількість порцій: 6 шт

Порада від шеф-кухаря: за 4-5 годин до приготування бісквітного малинового пирога вийміть курячі яйця з холодильника.

yagodnui_pirog6
Навіть завзятим ласунам в літню спеку не хочеться складних кремових десертів. Тому сьогодні ми пропонуємо вам легкий рецепт приготування малинового пирога без крему. Основа пирога – бісквіт з 4-х курячих яєць, борошна, кавового порошку і меду, начинка – ягоди малини й абрикоси. Використання абрикос залишається на ваш розсуд, їх можна або виключити з рецепта взагалі, або замінити будь-якими іншими доступними фруктами або ягодами. Ягоди та фрукти можна брати свіжо-зірвані або охолоджені.

Свіжозмелена кава для бісквіта повинна бути дрібного помелу, як для варіння в турці. У тесті його структура схожа на муку, це запорука пишного і легкого коржа.

Десерт підходить до ранкової чашки кави з нашого асортименту:
Costa Rico Tarrazu або Tanzania AA. Замовити каву з доставкою до вашого міста можна за цим посиланням .

Приступимо?

Нам знадобляться інгредієнти:

  • свіжозмелена арабіка – 2 столових ложки
  • сіль- на кінчике ножа
  • свіжий мед – 3 столовых ложки
  • курячи яйца – 4 шт.
  • борошно вищого гатунку – 4 столових ложки
  • малина – 300 грамм
  • абрікосы – 150 грамм

Підготуйте все, що вам знадобиться. З додаткового кухонного приладдя – міксер і сито для просіювання борошна. Форма для випічки підійде силіконова або металева.
yagodnui_pirog1
Для приготування тіста збийте міксером курячі яйця і мед. Всипте в 3-4 прийоми борошно, розмішайте міксером. Додайте мелений порошок кави свіжого обсмажування. Перемішайте. Тісто має вийти консистенції густої сметани (як на оладки)

Ягоди малини і абрикоси промийте під проточною водою, дайте трохи просохнути.
yagodnui_pirog2

Змастіть рослинним маслом дно і стінки форми, розподіліть по дну ягоди малини та абрикоси.
yagodnui_pirog3

Залийте ягоди і фрукти бісквітним тестом рівномірно. Якщо деякі ягоди залишилися на поверхні – нічого страшного. Увімкніть духовку і встановіть температуру 180 градусів.
yagodnui_pirog4
Випікайте малиновий пиріг в духовці 35-40 хвилин до готовності.
Перевірити пропеклося чи тісто можна сірником або зубочисткою.
Остудіть пиріг у формі.
yagodnui_pirog5

Після охолодження, викладіть пиріг на блюдо, прикрасьте свіжими ягодами малини та посипте цукровою пудрою.
Подавайте домашню випічку з улюбленою кавою з нашої колекції.
Смачного! Вибрати каву

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *