Ми і раніше неодноразово обсмажували арабіку з Нікарагуа, але якось смак нас не вражав. Сорт Ex Cert навпаки, став для нас відкриттям: аромат арабіки – пряний, з яскравим відтінком сушеного фініка і абрикосової кісточки. Як обсмажують Нікарагуа – дивіться в нашому відео. Еспресо на виході – міцний і насичений, післясмак – чорносливу та чорного шоколаду.
Порада від бариста: моносорт арабіки з Nicaragua в рівній мірі підходить і для професійного заварювання в еспресо-машині і для альтернативного. Для кави з молоком рекомендується обсмажування темніше середнього. Купити плантаційну арабіку можна за цим посиланням . Також арабіка входить до складу двох сумішей: Full & amp; City ( в поєднанні з камерунською робустою дає неповторну пінку) та Mountain ( + Бразилія, Перу, Ефіопія і Гватемала в різних пропорціях – суміш для альтернативного заварювання за рецептами ).
► Наша компанія також надає послугу оренди кавоварок в офіс і оренди професійного кавового обладнання в Києві та Борисполі.
Підписатися на YuoTube канал можна тут