Кава спешелті та комерція.

Спешелті кава – не той продукт, який варто заварювати у класичній еспресо-машині.
Спешелті арабіку прийнято (і не без причин!) заварювати альтернативними способами, такими як: кемекс, сифон, турка, аеро-прес, френч-прес і харіо.

Продовжити читати

Майстер-клас Кава в Турці

Майстер-клас по заварювання кави в турці, дала власник виробничої компанії iCoffeeCo в ресторан-холі San Marino, територія конгрес-готелю Пуща-Водиця, м.Київ.

Продовжити читати

Кава у френч прессі

Спосіб приготування: заварювання у френч-пресі

Час приготування: 5 хв

Кількість порцій: кава для двох

Порада від бариста: змолоти каву потрібно правильно!

Продовжити читати

Кава в турці

Спосіб приготування: варіння кави в турці / джезві

Час приготування: 10 мин

Кількисть порций: варіння кави в турці / джезві

Порада від барісти: для кава в турці потрібно використовувати каву свіжого обсмажування дрібного помелу.
Продовжити читати

Кава на відкритому вогні

Кава на відкритому вогні
Спосіб приготування: варіння кави в гейзерній кавоварці на решітці

Час приготування: 10 мин

кількість порцій: кава для двох
порада від баристи: для приготовлення кави на вогні потрібно використовувати алюмінієву або чавунну гейзерну кавоварку.

Продовжити читати

Капучіно в домашніх умовах

Капучіно в домашніх умовах

Спосіб приготування: варіння кави на плиті в гейзерній кавоварці
Час приготування: 7 мин

кількість порций: капучіно для двох

порада від барісти: для приготування капучіно в кавоварці використайте зерна свіжого обжарювання і молоко жирністю від 3,5%
Продовжити читати

Кава з какао

Кава з какао
Спосіб приготування: варка кава з какао в турке

Час приготування: 7 мин

кількість порцій: одна порция

порада від барісти: для напою використайте какао від перевіреного виробника, кавові зерна свіжого обжарювання

Продовжити читати

Кава на паровій лазні

Кава на паровій лазні
Спосіб приготування Кава на паровій лазні :
варіння кави в джезві на паровій лазні

час приготування: 10 мін

Кількість порцій : дві порції
порада від баристы: для приготування напою можна зробити домашню парову лазню, або скористатися пароваркою. Продовжити читати

CALL ME
+
Call me!