Кава свіжого обсмаження. Відео збору врожаю на плантації.

cofe urogay 2017

Арабіка врожаю 2017 – кава свіжої обсмажування – вже доступна в продажу в нашому інтернет-магазині. Нове зерно включено до складу авторських елітних сумішей і подарункового набору кави чай. Не пропустіть відео з плантації!

Команді iCoffeeCo </ strong> пощастило відвідати кавову плантацію Los Berrazales. Як вирощують каву арабіку канарійци, можна подивитися в нашому відеоролику:

Продовжити читати

Арабіка. Врожай 2017. Тестуємо нові смаки та аромати

Дегустація нових арабік з Африки та Латинської Америки в постачальника. Думаємо розширити асортимент Ефіопії.


Звітуємо про надходження нових арабік врожаю 2017.
смажили:

► India Plantation (молочний шоколад і спеції, ароматна та запашна, ледь помітна кислинка – розкривається тільки в еспресо машині, турка чи будь-яка інша альтернатива – кислоту давати не буде). На сайт додамо позицію в найближчий час.
Вартість пакунку 200 г – 110,00 грн; 500г – 240,00
Guatemala SHB (горіх, мускатний присмак, солодка ягідна тонка кислинка)
Colombia Medellin (солодка карамель, тонкий присмак шоколаду, цитрусова легка кислинка)
Вартість пакунку 200 г – 90 грн; 500 г – 210 грн
Tanzania AA (карамельний присмак, кислинка лісової ягоди – полуниці та смородини)
Costa-Rica Azalea Tarrazu (аромат какао і халва, лісова ягода)
Наш особистий фаворит – Tanzania AA. Чудовий смак та аромат, кава легка й насичена водночас))

Вибрати арабіки можна за цим посиланням

Або замовити через приватне повідомлення на поштову адресу: kava.blend@gmail.com і по телефону: +380636559513

► Наша компанія також надає послугу оренди кавоварок в офіс і оренди професійного кавового обладнання в Києві та Борисполі.

Підписатися на YuoTube канал можна за цим посиланням

Вибрати каву

СМИ про нас. История №1 “Сколько нужно денег для кофейного дела?”

Запускаємо рубрику “ ЗМІ про нас “. Інтерв’ю Ольги Арчибасовой, засновниці бренду iCoffeeCo, передовим виданням і центральним телеканалам України не повинні залишитися непоміченими. Це – наша історія. Історія наших “шишок” та багато-багато про каву. І, безумовно – це Ваш кредит довіри)

Отже, для тих, хто вважає, що відкриття кавового цеху – шлях, всипаний трояндами, стаття на STYLER> LIFE 31.03.2017

Продовжити читати

Кава спешелті та комерція.

Спешелті кава – не той продукт, який варто заварювати у класичній еспресо-машині.
Спешелті арабіку прийнято (і не без причин!) заварювати альтернативними способами, такими як: кемекс, сифон, турка, аеро-прес, френч-прес і харіо.

Продовжити читати

Майстер клас по заварюванню кави в альтернативі

Все про каву з Нікарагуа та Ефіопії в майстер-класі від iCoffeeCo . Заварювання кави в альтернативі: турка, кемекс, сифон.

Секретами приготування кави в турці, у фільтр-кави КЕМЕКС та заварюванні чаю каскара в сифоні – ми ділимося з нашими глядачем.

Майстер-класи з приготування найцікавіших страв, випічки і звичайно ж заварювання напоїв – дуже популярні в наш час. Фахівці компанії iCoffeeСо володіють особливими знаннями та структурою проведення майстер-класів по заварюванню кави в альтернативі. Ми – обсмажувальникі кави, і як ніхто інший знаємо, як правильно подати матеріал про походження зеленого зерна, вчимо правильно заварювати в чашці, турці, френч-пресі і будь-який інший альтернативі. Якщо ви бажаєте урізноманітнити свій захід та підняти свій заклад на сходинку вище – Вам до нас)

master klass kofe v turke

Увага! У продажу з’явилася елітна кава – ForYou , замовити можна через цю сторінку на сайті або на нашому < a href = “http://icoffeeco.com.ua/”> другому сайті . Суміш елітних високогірних арабік розроблена саме для домашнього заварювання кави.

kofe v turke

З питань співпраці (майстер-класи, проведення заходів) – звертатися на пошту kava.blend@gmail.com або по тел. +380636559513. Можливе проведення заходів на виїзді, особливий підхід до кожного замовника.

kofe v chemex

Підписатися на YuoTube канал можна за цим посиланням

► Наша компанія також надає послугу оренди кавоварок в офіс і оренди професійного кавового обладнання в Києві та Борисполі.

Вибрати каву

Арабіка родом з Нікарагуа. Майстер-класс по обсмажуванню. Історія походження.

Ми і раніше неодноразово обсмажували арабіку з Нікарагуа, але якось смак нас не вражав. Сорт Ex Cert навпаки, став для нас відкриттям: аромат арабіки – пряний, з яскравим відтінком сушеного фініка і абрикосової кісточки. Як обсмажують Нікарагуа – дивіться в нашому відео. Еспресо на виході – міцний і насичений, післясмак – чорносливу та чорного шоколаду.

Обираємо турку (джезву). Історія походження.

Вибір: турка (або джезва) для домашнього заварювання кави. Сьогодні на ринку України досить великий вибір турочек з лекгосплавних матеріалів, забарвлених в “бронзовий” колір. Ви легко відрізните їх від справжніх – просто за вагою. До слова, за нашим досвідом – на смак звареної кави, міцність металу не впливає. Єдина обов’язкова умова – варити каву тільки свіжого обсмаження, бажано – українського виробника iCoffeeCo. Вибрати моносорти арабіки для вашої турки можна за цим посиланням . Також, дійсно новим і досконалим смак вийде – з глиняної турки. Але, на жаль, вироби з глини не довговічні.
Продовжити читати

Майстер-клас Кава в Турці

Майстер-клас по заварювання кави в турці, дала власник виробничої компанії iCoffeeCo в ресторан-холі San Marino, територія конгрес-готелю Пуща-Водиця, м.Київ.

Продовжити читати

Кава у френч прессі

Спосіб приготування: заварювання у френч-пресі

Час приготування: 5 хв

Кількість порцій: кава для двох

Порада від бариста: змолоти каву потрібно правильно!

Продовжити читати

CALL ME
+
Call me!