Свіжі надходження. Кава свіжообсмажена

от 150грн.
от 190грн.
от 150грн.
от 155грн.
от 180грн.
от 310грн.

Ми пропонуємо

О iCoffeeCo

Купити каву свіжого обсмаження в зернах вже можна в Україні. Виробнича компанія iCoffeeСо саме спеціалізується на свіжому обсмажуванні кавових зерен арабіки та робусти в Україні ((Київська область, Бориспіль). Кавові суміші, дбайливо складені власницею підприємства, Ольгою Арчибасовою, розраховані на найвимогливішого споживача, переважно застосовуються для приготування кави в домашніх кавоварках, запарюванні у чашці, також підходять і для приготуванні альтернативними методами – турці, гейзері та френч-прессі.

Процес обсмажування Ви можете побачити на власні очі:

В нас Ви можете замовити справжню свіжообсмажену арабіку світлого, середнього та сильного (італійського) ступеню обсмажування, переважно з усіх країн-плантаторов.

Моносорти справжньої плантаційної арабіки категорії “спешелті” вже зарекомендували себе на світовому ринку кавомнів. Ми обсмажуємо та продаємо тільки найкращі сорти:

  • найсмачніше ягідне зерно з високогір’я Кіліманджаро – Kenya FAQ AB  Класичний смак земляника та синый виноград, на посмаку – дика слива.
  • класика жанру – велике рівне зерно, цитрусова кислинка та карамельний солодкий посмак Colombia Supremo Medellin;
  • шоклодано-горіховий смак без кислинки, посмак мускатного горіху – абсолютний фаворит серед спешелті-арабік Guatemala La Cascada;
  • аромат “халва-какао”, пряний посмак та кислинка дикої лісової ягоди – багатогранний смак арабіки CostaRicа Tarrazu,
  • м’який квітковий аромат,солодкий фруктово-ягідний коктейль в посмаку – кращища кава на жіночий смак Tanzania AA;
  • арабіка з характером “текили” – агрессивна міцна гірчинка, миттєво зникає після першого ковтку, на посмаку залишається рівний чорний шоколад Mexico Esmeralda;
  • легка та примхлива фруктова арабіка для альтернативного заваривания в джезві або фильтрі Peru;
  • насичена кислинка ожини на першому ковтку, доповнюється солодким фіником на посмаку Honduras;
  • яскравий смак та аромат сухофруктів, фіник та курага на посмаку – плантаційної Nicaragua.

Всі поради ми пишемо для Вас з власного досвіду та сприйняття.

Суміші для еспрессо, розроблені нашими спеціалистами під будь-який запит клієнта:

  • суміш камерунської робусти різного ступеню обсмаження для отримання смачного горіхового посмаку в чашці Cameroon;
  • суміш 6ти сортів елітної арабіки для особливого клієнта Mountain;
  • суміш класичної ефіопськох арабіки та робусти з Індиї – сміливий та стійкий смак ідеального латте або капучино
  • Blend; суміш камерунської робусти та ефіопської арабіки – вишневий відтінок, щільне тіло та приємна гірчинки еспресо та ристрето
  • Cherry; м’який та шоколадний купаж – для абсолютних консерваторів, підходить для всіх видів кавового напою кофе
  • iCoffeeCo; висока пінка еспресо, яскравий та характерний смак поєднання елітної індийської арабіки та робусти
  • Суміш робусті найвищого рівня Індія Парчментта з колумбійською арабікою, Софія, в поєднанні подарували нам чудову високу пінку на щільному “тілі” гіркого шоколаду. Суміш назва’ється – Sofia.

Кавові зерна обсмажують по різному в залежності від країни-споживача. Так, скандинави, в яких сонячний рік значно менший за наш, люблять світле, легке обсмажування. Легке обсмажування розкриває арабіку з максимальним нахилом на фруктову або ягідну кислинку. Мешканцям північних країн не вистачає сезону свіжих фруктів та овочів, і кавова кислинка бере на себе цю роль. До речі, Ви знаєте, хто більш за всіх у світі споживає каву? Фіни)

Італійці та французи, навпаки віддають перевагу темному, сильному обсмажуванню, яке майже повністю витісняє кислоту з арабіки. Фрукти, ягоди та овочі, в спекотних  кліматичних умовах швидко псуються. Тому в італійців все, що натякає на кислінку – автоматично асоціюється зі спорченими продуктами.

Ми ж, українці, любимо середній ступінь обсмажування, яких краще за всі розкриває всі смакові якості плантаційних зерен. І обираємо для Вас и для себе – ідеальну чашку кави.

Рекомендациї по вибіру сортів кави можно прочитати за цим посиланням.

Через форму замовлення товару Ви можете вибрати моносорти кавових зерен свіжої обсмажування або купажі кави. Відправка замовлень по обласним містам України (Дніпро, Донецьк, Харків, Крапивницький, Вінниця, Ужгород, Луцьк, Івано-Франківськ, Житомир, Чернівці, Одеса, Полтава, Львів, Тернопіль, Кривий Ріг, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Суми, Чернігів та Запоріжжя) і по регіонах здійснюється вантажоперевізниками – Укрпошта і Нова Пошта.

Детальніше умови доставки та оплати дивіться тут.

Гуртове постачання кави (від 10 кг) здійснюється за рахунок нашого підприємства.

Кава, яку ми виробляємо ділиться на плантаціїні сорти (або – моносорти) та купажні (або суміші кавових зерен).

Моносорти справжньої арабіки вже зарекомендували себе на світовому ринку. Ми обсмажуємо тільки найкращі і найпопулярніші з них – Colombia Supremo, India Plantation, Guatemala La Cascada, CostaRicа Tarrazu, Tanzania AA. За проханням замовника, можемо обсмажити будь-який сорт (від 2 кг).

Унікальні купажі кавових зерен, які підходять під будь-який спосіб приготування улюбленого напою на професійному обладненні. Справжні кавомани оцінять аромат і багаті нотки післясмаку, а низькі ціни на каву в зернах приємно здивують і роздрібного, і гуртового клієнта. Для ранкової чашки espresso рекомендуємо суміш Cherry, для cappuccino, latte і раф-кави ідеально підійде купаж – iCoffee.

веганська кава

Також, ми раді представити на Ваш розсуд наш новий купаж – ForYou. Він складається з зерен елітної митих арабік  з Бразилії, Ефіопії, Сальвадору, Індії, Гватемали та Танзанії. Підходить, як для домашнього приготування кави, так і для espresso-машин. Створений спеціально для вегетаріанців та веганів. Чудово пасує до рослинного молока – кокосового, кунжутного, вівсяного, мигдального та кеш’ю. Звісно, далеко не всі вегани п’.ють каву, але ж ті, хто все ж таки п’є – обирають саме такі сорти, що будуть смачні з рослинним молоком. Читайте детальніше за цим посиланням.

Кавові зерна ми зможемо перемолоти в професійній кавомолці та розфасувати для Вас в день замовлення.

Свіжа кави від нашої компанії – Ваш найкращий вибір!

Чому ми впевнені в цьому?

ягода кави

Зелену каву для обсмажування нам поставляють безпосередньо з плантацій Колумбії, Індії, Гватемали, Ефіопії, Кенії, Камерун, Танзанії і Коста-Ріки. В якості зерна ви можете не сумніватися, наші фахівці самостійно ретельно відбирають тільки кращу сировину.

В нашій команді працюють професійні досвідчені ростер-майстри, які обсмажують зерна під ваш смак, з урахуванням всіх рекомендацій. Обсмажування кави відбувається 5-6 разів на місяць. Це дозволяє не працювати на склад – а поставляти вам тільки свіжообсмаженої зерна.

Ми рекомендуємо для приготування кави використовувати зерна терміном – не більше 2-х місяців з моменту обсмажування. По закінчення цього часу кавовий смак практично втрачається, і ви вже не зможете відрізнити сорти арабіки між собою.

Вся інформація на нашому сайті рекомендована до вивчення як для початківців у кавовій справі, так і власників кафе і ресторанів. Кава свіжого обсмажування в Києві здатна перетворити ваш заклад в культовий, тоді як звичайна пачка з супермаркету може значно прорідити клієнтуру.

Роздрібні споживачі – прихильники якісного ароматного напою вранці і організатори домашніх кавових вечірок, вже давно зробили свій вибір на користь тільки свіжообсмаженої кави. Ми намагаємося підібрати для вас кращі рецепти приготування кави за традиціями різних країн світу. За всіма рецептами ми особисто варили каву, поради та рекомендації з приготування, опис смакових якостей від наших бариста додаються. Заходьте в розділ “Майстер-класи”, читайте, готуйте за нашими рецептами смачну каву і залишайте свої відгуки!

У нашому інтернет-магазині ви зможете вибрати кращі кавові зерна в столиці і в регіонах України. Фахівці компанії з радістю порекомендують і підберуть позиції на ваш смак.

Телефонуйте на гарячу лінію iCoffeeСо +38 (063) 655 95 13, пишіть на пошту – ми завжди відкриті до співпраці!

Вибрати каву

INSTAGRAMM стрічка@allcoffee.com.ua

Instagram has returned invalid data.

ОСТАННІ СТАТТІ

Вибрати каву